Commercial, Portfolio

Boundary Row

OFFICE REFURBISHMENT / Southwark, London
Client: Stanhope PLC
Team: The Carbon Trust, Threadneedle, Thornton Reynolds, Morgan Lovell.

boundary row reception 2

boundary row half elevation

Nick Hancock Design Studio was approached to undertake a commercial office redevelopment project in Southwark, London. Working in partnership with the Carbon Trust and Threadneedle, the project aims to transform an old & energy inefficient building to 3000m2 + of new modern cat A office space, with an energy performance asset rating level B.

two sections 2

The project is currently undergoing design development, where NHDS are proposing improved facilities for office workers including a landscaped forecourt with seating, secure & covered cycle storage, improved toilets & showers provision, new lifts & reception lobby and a 25m high outdoor mural wall for showcasing local emerging artists each year.

Entrance Landscaping

Working with Morgan Lovell, construction is due to start in January 2013.

Commercial Portfolio